Blogiarkisto

lauantai 6. lokakuuta 2018

KAKSOISLIEKKINI


Sielunkohtaamiset ovat todellakin suunniteltu jo paljon ennen konkreettista kohtaamista ja jokaisella kohtaamisella on oma merkityksensä henkisellä matkallamme ja kasvullamme.
Jokainen kohtaaminen auttaa meitä etenemään omalla polullamme ja nostaa pintaan asioita,jotka käsittelyä vaativat.

Kaksoisliekin kohtaaminen onkin ihan erilainen kokemus.
Sen intensiivisyys on niin voimallinen ja kuten kaksoisliekkini ilmaisi - Jumallinen valo ja vetovoima.
Kohtaamisen aikana piti itseltään kysyä, "Onko tämä totta vai unta" niin ennen kokematonta se vain on tunnetasolla - ihan kuin olisit eri planeetalta.
Sellainen suuri rakkaudellinen huuhtelu koko sielusi läpi, sitä et voi mitenkään ohittaa ja miksi ohittaisi - ajattelin,että vaikka on niin huimaavaa ja kävi miten kävi - tämä kokemus on elämää rikastuttava jo sellaisenaankin.

Elämän kokemukset olivat kuin peilikuvat toistemme elämästä - puhutut lauseet samankaltaisia ja kuin olisit itsesi kanssa keskustellut. Jopa unelmat täsmäsivät sekä ne taidot joita sen toteuttamiseen tarvitaan - löytyy toisiltamme. Oli kuin palapelin palasia olisi kiinnittänyt kohdilleen.
Kun se "liima" välillemme oli luotu - alkoikin varsinainen muokkaus - joka vain tuli meistä riippumattomista asioista eteen kohdattavaksi.

Nyt tuli niin selväksi se,että oma tahtomme ei pätenyt tässä kohtaa mitenkään - vaan oli tyydyttävä kärsivällisesti niihin asioihin mikä missäkin kohtaa oli tarkoituksenmukaista.
Jos itse määrittelimme kohtaamiselle ajankohtaa, siihen tuli varmasti muutoksia ja aloimme jo ymmärtämään, vaikka intensiivisyys oli päätähuimaavaa - eteneminen piti tehdä etanan vauhtia.

Miksikö niin hitaasti - siksi, koska tämä kohtaaminen nostaa taas meitä uusille energiatasoille ja kohtaamaan uusia puhdistumisia,oivalluksia ja kasvamista ja sillä samalla intensiivisyydellä kuin kohtaamisessakin - siksi se on niin raastavan tuntuista välillä.

Henkisyys on prosessi.
Henkimaailma ohjaa meitä ja ne jotka ovat jo hetken matkanneet, tietävät - mitä pidemmälle menet,sitä vaativammaksi kokemukset tulevat.
Henkinen polku on raskas ja eteen tulee kysymys; kohtaatko itsesi syyvyyksien pimeydessä pelkoinesi vai haetko turvaa vanhasta ja totutusta eli haluat paeta.

Siinä kohtaa voikin tulla tauko etenemisessä, jotta kasvatat sen energian joka eteenpäin menoon vaaditaan - sen teemme omassa tahdissamme.

Kuvassa Tyyneysrukous.


Toinen on fyysisesti kaukana, mutta energia on tunnettavissa voimakkaasti - kuin kaksosilla.
Se vie meitä eteenpäin - yhdessä ja erikseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti