Blogiarkisto

keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Henkinen kasvaminen.

                                                   Henkinen kasvaminen


Kun ajattelen elämääni taaksepäin, on se ollut monen vaiheen rikastuttamaa, kasvua henkisyyteen, voimistumista naisena, rohkeutena valotyöntekijänä ja vertaistukijana.                                                            Olet erillainen


Tänään sitä kutsutaan Erityisherkkyydeksi , omassa nuoruudessa siitä ei tiedetty tai edes puhuttu.
Lapsuudessa luonto veti puoleensa ; kedon kukat ja niistä tehdyt kukkakimput äidille, matala mänty jonka alla tuli leikittyä usein, tunnen sen tuoksun vieläkin, kun keväällä aurinko sulatti lumen puun alta ja pihkan ja kaarnan tuoksu lämpimässä auringossa korostui . Se oli sellainen maailma, missä olin.
Aistin ihmisten energiat jo varhain,en vain osannut tulkita niitä, muuta kuin outona olotilana ja vetäydyin ujouteen (kuten muut sen tulkitsivat) .
Hiukan vanhempana lapsena olin kovin kiinnostunut yliluonnollisista asioista ja luinkin paljon siihen liittyvää kirjallisuutta, lähinnä romaaneja.

Erityisherkkyyteen kuuluu myös tunnollisuutta  ja syvällistä ajattelua, taipumusta reagoida vahvemmin tunteisiinsa.
Herkkä pystyy eläytymään toisen kokemuksiin ja sen kautta pystyy auttamaan ja ymmärtämään toisia.
Myös luovuus ja mielikuvituksen rikkaus sekä intuitiivisuus kuuluu monella vahvuuksiin.

                                             
                                                             KOKEMUKSET     
   
Aluksi kokemukset olivat  Déjà- vu   luonteisia, keskustellessa tuli tilanteita; olit  kuin kuplassa ja näit ja tiesit toisen vastauksen etukäteen, eivätkä ne olleet mitenkään outoja mielestäni ja siksi en niistä kenellekään oikein osannut puhuakaan.

Omaan tunteeseen luottaminen oli  itsestäänselvyys  monissa päätöksissä, vaikka kanssa ihmiset useinkin moittivat ja että pitäisi enemmän mennä laskelmien mukaan.
Innostuneisuus ja intuitio olivat hyvä pari.

Sitten elämässä tuli vaihe, jossa vaikutti muidenkin teot ja jotenkin aloin vetämään sisääni pahaa oloa ja elämään vain toisten mukaan.
Sairastuin vakavasti.
Leikkauspöydällä ennen nukuttamista  koin hyvin rauhallisen, rakkaudellisen  olon; lieneekö esilääkityksen syytä, mutta sitten koin  leikkauksen aikana ruumiista irtaantumisen; katselin ylempää itseäni hoitohenkilöiden ympäröimänä valossa, sen enempää en muista  ja luulinkin,että olin unta nähnyt.
Kirurgi kun silitti otsaani ja sanoi: "Ei ollut vielä sinun aika lähteä" ymmärsin, mitä olin nähnyt.


Sen jälkeen muuttui elämäni kaikilta osin .
Meni monia vuosia ja koin jälleen suuren elämänmuutoksen, ihan omia kasvuprosesseja ja silloin tuli enkelit maailmaani vahvasti ja aistimukset .
Oma ammatillinen kouluttautuminen mahdollisti myös henkisten asioiden opiskelua ja yhdistämistä oman yrityksen toimintaan.
Se on ollut kymmenien vuosien ja elämän kautta kasvamista.
Tänään Reiki/energia /kristallihoitajana ja tulkitsijana toteutan sielunsuunnitelmaani rakkaudella.


                                                          

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti